27 Haziran 2020 Cumartesi

Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayı kim oldu?

Tv8 ekranlarının uzun soluklu programı Survivor 2020, tüm hızıyla yayınlanmaya devam ediyor. Sevilen yarışmanın bu akşamki bölümünde, dokunulmazlık oyununda Survivor Cemal Can ile Survivor Nisa finale kaldı. Nefesleri kesen dokunulmazlık oyunu sonrasında kazanan isim belli oldu ve ada konseyi için geri sayım başladı.

 Peki, Survivor’da üçüncü bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da kim dokunulmaz oldu, kimin ismini söyledi?

Bu akşam ekranlara gelen bölümde, nefesleri kesen bir dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Çeyrek final etabıyla birlikte, yarışmacılar dokunulmazlık oyunlarında bireysel mücadele veriyor. Bireysel olarak parkura çıkan yarışmacılar arasında iki yakın arkadaş Cemal Can ile Nisa finale kaldı. Final yarışmasında kazanan taraf ise Cemal Can oldu. Böylelikle Survivor Cemal Can dokunulmazlığı kazanarak 1 kişiyi eleme potasına gönderme hakkına sahip oldu. 2020 SURVIVOR
ELEME ADAYI KİM OLDU?

Çeyrek final dokunulmazlık oyununu Cemal Can kazanırken, ada konseyi heyecanı henüz ekranlara yansımadı. Ada konseyinde Cemal Can üçüncü eleme adayı olarak Sercan'ın ismini verdi.

0 yorum:

Yorum Gönder